Fra torsdag 29. juni Til søndag 02. juli 2017

TAKK TIL DERE ALLE FOR I ÅR – VELKOMMEN I 2017 06.07.16

Skudefestivalen 2016 takker alle besøkende, utstillere, håndverkere, kunstnere, underholdningsartister, befolkningen i Skudeneshavn, HMK Gardekompani, Karmøy lensmannskontor, Karmøy Brannvesen, Skudeneshavn Handelsstand, eiere av private kaiområder, alle frivillige i lag og foreninger som hjalp oss, medlemmene i de tre arrangørforeningene Karmøy Råseglarlag, Skudeneshavn Båtforening og Lions Skudeneshavn, og ikke minst alle våre samarbeidspartnere i næringslivet som sørger for at vi er Norges største kystkulturfestival – og at festivalen i Skudeneshavn også i år ble en dundrende suksess.

Vi vil og takke redaksjonen og annonseavdelingen i Haugesunds Avis for deres meget gode arbeid i produksjonen av vår 40-siders festivalavis.
Skudefestivalen 2017 – samme år som Skudeneshavn fyller 160 år arrangeres 29.juni-2.juli 2017 -for 24.gang.

Med vennlig hilsen fra alle oss i Skudefestivalen, ha fortsatt en fin sommer og vel møtt neste år.